Meny

Trädgårdshjälp i Uppsala

Ungdomar i Uppsala erbjuder trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp i Uppsala

Över 27 trädgårdar har fått hjälp av sommarjobbare och studenter i Uppsala bara det senaste året. Unna dig en timmes trädgårdshjälp och få uppgifter som gräsklippning, ogräsrensning eller målning av huset via utfört av en ungdom från ert närområde.

Yepstr är en applösning som du kan använda för att hitta, koordinera och chatta direkt med intresserade ungdomar från skolor och föreningar i Uppsala Arbetet är försäkrat och ungdomarna får referenser och arbetsintyg som de kan använda för att hitta jobb i framtiden.

Uppsala

Varför använda Yepstr för Trädgårdshjälp i Uppsala?

  • Hjälp grannskapets ungdomar ut i arbetslivet
  • Vi har över 64 ungdomar i Uppsala
  • Säkert & försäkrat genom If försäkringar
  • Kostar ca 80-120kr/tim
  • Vi hjälp till med lönesättning och betalning
  • Chatta direkt genom appen
  • Vi finns alltid tillgängliga och hjälper till om det behövs!

Hur får ni hjälp i trädgården via Yepstr?

Trädgårdshjälp i Uppsala

Yepstr matchar dig med en yep i ert område. Ifall ni bestämmer er för att fortsätta leta så söker appen bredare, i kommunen.

Boka intervju

Du får svar och ansökningar direkt i appen. Nu kan du chatta, boka intervju, och läsa tidigare referenser från dina kandidater direkt i appen.

Schemalägg & betala

Relationen sköts enkelt direkt från appen. Yepstr stöder en chatt, schemaläggning och löneutbetalningar.

"Yepstr är perfekt för mig då det ger mig frihet att jobba när jag vill. Sen känns det väldigt tryggt att någon har koll och att betalningen går till ens konto."
Emil L Trädgårdshjälp

Emil L, 16 år

Trädgård

"Min man blev allt lite imponerad när han såg hur smidigt det funkade. Första svaret fick vi efter bara någon minut. En timme senare var uppdraget bokat och Jonathan gjorde ett toppenjobb."
Madeleine Rudefors Trädgårdshjälp

Madeleine Rudefors

Trädgård

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dom! Läs alla våra kundrekommendationer från Trustpilot


Boka Trädgårdshjälp där det passar dig

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.


Trädgårdshjälp i Uppsala, av Uppsalabor

Yepstr gör mer än att förmedla Trädgårdshjälpsuppdrag i Uppsala. Vi arbetar tätt tillsammans med ungdomsorganisationer, gymnasieskolor och unga drivna ambassadörer i området för att bidra till en levande kommun. Via Yepstr möter du ungdomar från JENSEN Gymnasium såväl som Rosendalsgymnasiet med olika erfarenhetsgrader av Trädgårdshjälp.

Du hittar, koordinerar och konverserar med kandidater direkt i appen. Då ni hittat rätt kan ni även använda appen för schemaläggning och betalning. Varesig du bor i Gottsunda, Gränby eller Gamla Uppsala så kan ni hitta en ambitiös ungdom från just ert område.

Yepstr kan användas för att hitta en långsiktig lösning med återkommande Trädgårdshjälpsuppdrag där schemaläggning, betalning och försäkring sköts direkt i appen. Vid behov kan ni även hitta lokala gymnasieungdomar som kan hjälpa till på kortvarsel.