Meny

Hjälp finns precis över gatan

Tryggt, enkelt och schysst!

Hur funkar Yepstr?

Ta hjälp - och ge hjälp

För de allra flesta föräldrar är egentid ett minne blott. Senaste date-nighten med sin partner var några år sen. Att ta hjälp av en barnvaktsagentur kostar över tusen kronor för ett pass (350kr/tim och minimum tre timmar). Nej, det är inte lätt att få allting att gå ihop.

Därför är det så urbota dumt att vi bränner ut oss när hjälpen finns precis över gatan. Genom att ta hjälp via Yepstr så gör du inte bara dig själv, din familj och din partner en tjänst - du gör dessutom Sveriges ungdomar en tjänst. Du minns säkert själv hur viktigt första jobbet var, och hur svårt det var att hitta.

Skatt, försäkringar mm

Hur funkar det med skatt? Tjänstepension? Gäller min hemförsäkring? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På Yepstr finns inga heltidsbarnvakter eller heltidsläxläsare som vill ha fast anställning. Vi har istället helt vanliga, duktiga ungdomar som vill ha ett extraknäck för privatpersoner vid sidan av sina studier. Genom att betala vårt trygghetspaket så ingår alltid försäkring samt hantering av kontrolluppgifter.

Endast enkla, ofarliga uppdrag

Via Yepstr kommer du komma i kontakt med ambitiösa men också helt vanliga ungdomar. Här lämpar sig alltså endast enkla, ofarliga uppdrag som vilken tonåring som helst kan klara av. Använd sunt förnuft - var tydlig med vad uppdraget handlar om samt dina förväntningar och var alltid med i början så allt känns bra.

1 Skapa konto

Ladda ner appen och skapa ett konto. Klicka här

2 Lägg ut annons

Skapa en annons genom att svara på några snabba frågor kring var, när och hur du vill ha hjälp.
Läs mer

3 Chatta och boka

Intresserade Yeppar svarar med en pitch om varför just de passar bäst för uppdraget. Chatta och boka när du är nöjd.

4 Betala - försäkrat och vitt!

När uppdraget är utfört så klickar du på "betala" och godkänner summan. Då sparas även din utvärdering på ungdomens CV. Använder du samma Yep flera gånger så rekommenderar vi att ungdomen istället "rapporterar tid" som du godkänner.
Läs mer

Testa du också!

Skriv in ditt telefonnummer så SMS:ar vi en länk för att ladda ner appen
Läs mer och ladda ner appen

Yepstr kostar från 90 kr/tim

På Yepstr tjänar ungdomar mellan 80-200 kr/tim beroende på ålder och erfarenhet. De som tar hjälp via Yepstr betalar vårt trygghetspaket på 10%, vilket inkluderar: försäkring samt hantering av kontrolluppgifter. Ungdomar betalar aldrig något extra.

Efter uppdraget kan du lämna en utvärdering eller bli referens så det blir lättare för ungdomen att söka andra jobb!


Läs mer

Säkerhet & försäkring

Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet med BankID. Många av våra användare har tidigare utvärderingar och referenser.

Vi finns alltid i bakgrunden. Vi monitorerar diskussioner via vår tjänst, checkar ofta in med våra ungdomar och finns tillgängliga via telefon, email och chatt.

Försäkring ingår alltid. Vi tycker att ungdomar skall arbeta säkert och vitt. Vår försäkring täcker såväl ansvar som olycksfall.


Läs mer

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Det flöt på bra och var väldigt enkelt. Jag sökte, jag hittade och kom snabbt överens. Sen gjorde ungdomarna ett bra jobb och de var flexibla"
Jan om eventhjälp på Yepstr

Jan Lindgren

Eventhjälp

"Vi behövde hjälp i vårt bolag och det var ganska svårt att hitta personer med rätt kompetenser i mitt nätverk, då var Yepstr perfekt"
Robin om IT Support på Yepstr

Robin Rendahl

VD Gastrofy AB

Fick hjälp med IT-support

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot