Meny

Läxhjälp i Nacka

Ungdomar i Nacka erbjuder läxhjälp

Läxhjälp i Nacka

Över 50 barn i Nacka har fått läxhjälp av ambitiösa ungdomar från lokala gymnasieskolor och föreningar. Med hjälp av Yepstr kommer ni i kontakt med de mest ambitiösa ungdomarna från Nacka.

Lägg ut din annons för läxhjälp, varesig det gäller hjälp med matten, språk eller kemi så finner ni enkelt hjälp via Yepstr. Innan ni godkänner er läxhjälpare kan ni se tidigare referenser och betyg, samt föra att kommunikation direkt via appen. Arbetet är försäkrat och ungdomarna får referenser och arbetsintyg som de kan använda för att hitta jobb i framtiden.

Nacka

Varför använda Yepstr för Läxhjälp i Nacka?

  • Hjälp grannskapets ungdomar ut i arbetslivet
  • Vi har över 110 ungdomar i Nacka
  • Säkert & försäkrat genom If försäkringar
  • Kostar ca 80-120kr/tim
  • Vi hjälp till med lönesättning och betalning
  • Chatta direkt genom appen
  • Vi finns alltid tillgängliga och hjälper till om det behövs!

Hur får ni läxhjälp via Yepstr?

Läxhjälp i Nacka

Yepstr matchar dig med en yep i ert område. Ifall ni bestämmer er för att fortsätta leta så söker appen bredare, i kommunen.

Boka intervju

Du får svar och ansökningar direkt i appen. Nu kan du chatta, boka intervju, och läsa tidigare referenser från dina kandidater direkt i appen.

Schemalägg & betala

Relationen till er barnvakt sköts enkelt direkt från appen. Yepstr stöder en chatt, schemaläggning och löneutbetalningar.

"Jag tycker att det är en grym idé det här med att hjälpa ungdomar hitta jobb."
Ludvig P Läxhjälp

Ludvig P, 18 år

Läxhjälp

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dom! Läs alla våra kundrekommendationer från Trustpilot


Boka Läxhjälp där det passar dig

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.


Läxhjälp i Nacka av nackabor

Yepstr gör mer än att förmedla Läxhjälpsuppdrag i Nacka. Vi arbetar tätt tillsammans med ungdomsorganisationer, gymnasieskolor och unga drivna ambassadörer i området för att bidra till en levande kommun. Via Yepstr möter du ambitiösa ungdomar från Nacka Gymnasium och Sjölins Gymnasium med olika erfarenhetsgrader av Läxhjälp.

Du hittar, koordinerar och konverserar med kandidater direkt i appen. Då ni hittat rätt kan ni även använda appen för schemaläggning och betalning. Varesig du bor i Storängen, Saltsjö-Boo eller Älta så kan ni hitta en ambitiös ungdom från just ert område.

Yepstr kan användas för att hitta en långsiktig lösning med återkommande Läxhjälpsuppdrag där schemaläggning, betalning och försäkring sköts direkt i appen. Vid behov kan ni även hitta lokala gymnasieungdomar som kan hjälpa till på kort varsel.