Meny

Läxhjälp behöver inte vara dyrt

Vi har drivna ungdomar i ditt område som gärna hjälper till

Hur funkar det?

På Yepstr kommer du inte finna detaljplanerade tremånaders utbildningsprogram, certifikat och kvalifikationer. Däremot kan du räkna med att komma i kontakt med riktigt duktiga ungdomar i ditt närområde som gärna hjälper din son eller dotter.

Såhär går det till

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till läxhjälpare i ditt närområde
  2. Vi rekommenderar att ni bokar in ett par intervjuer först så ni kan jämföra några kandidater
  3. När ni hittat en bra match så boka och betala direkt i appen!

Skatt, försäkringar mm

Duger min hemförsäkring? Skall min läxhjälp få tjänstepension? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% vilket täcker skatter samt en av marknadens bästa försäkringar.

Vi hoppas att du blir nöjd!

1 Skapa konto

Ladda ner appen och skapa ett konto. Då trygghet är vårt viktigaste ledord så måste alla användare registrera sitt personnummer för att vi skall kunna verifiera identiteter och garantera att alla uppdrag på Yepstr är försäkrade av IF.
Läs mer

2 Skapa ett intervju-uppdrag

Se till att du inkluderar tillräckligt med information så att du får relevanta svar. Vi föreslår att du beskriver lite mer om vilka barnen är, vilka ämnen de behöver hjälp med.

3 Yeppar ser uppdraget

Ungdomar nära dig ser ditt uppdrag först och kan enkelt tacka ja eller nej samt inkludera en “pitch” där de beskriver varför de tror att de är lämpliga för uppdraget.

4 Välj vem du vill träffa

På en och samma skärm kan du lätt jämföra dina svar och tilldela intervjun till den mest lämpliga kandidaten. Allteftersom Yepstr växer så kommer fler och fler ungdomar ha utvärderingar från tidigare jobb samt referenser från tidigare uppdragsgivare.

5 Boka intervju

Inled gärna med att säga hej till Yeppen du tilldelat uppdraget via chatten och bestäm en tid att träffas. Passa gärna på att ställa lite extra frågor, eller be om en referens!

6 Bra match?

Kändes det som en bra match och någon som kan fungera bra med familjen eller vill du fortsätta leta? Kommunicera gärna ditt beslut till Yeppen via vår chatt så snart som möjligt, så att denne vet vad som gäller.

Trots att vi inte kräver det, så uppmuntrar vi att man alltid betalar Yeppen en halvtimme som tack för att de kom förbi. Detta görs lätt via appen genom “Betala” inuti menyn.

7 Ditt första uppdrag genom Yepstr!

Inför ditt första uppdrag så ta lite tid att tydligt beskriva förväntningar och rutiner så att Yeppen har en god förståelse för hur denne kan göra ett bra jobb. Mer information finns inuti appen och vi finns tillgängliga via vårt servicenummer
(08 - 51 51 9000) i det fall att ni har några ytterligare frågor.

8 Betala med ett klick!

Kom ni överens om antalet timmar så kan du betala direkt inuti appen via “Betala” under menyn. Genom att betala via Yepstr så sparas din utvärdering och arbetade tid på Yeppens CV och olycksfalls- och ansvarsförsäkring ingår automatiskt. Bestämde ni inte exakt tid så kan Yeppen skicka en “Betalningsförfrågan” för ditt godkännande.
Läs mer

"Jag tycker att det är en grym idé det här med att hjälpa ungdomar hitta jobb."
Ludvig P Läxhjälp

Ludvig P, 18 år

Läxhjälp

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot

Böcker

Säkerhet & försäkring

1. Vi vet vilka våra användare är. Alla våra användare har verifierat sin identitet genom såväl personnummer som konto eller betalningsuppgifter. Många av våra Yeppar har tidigare utvärderingar och referenser.

2. Vi finns alltid i bakgrunden. Vi håller löpande koll på diskussioner via vår tjänst och finns tillgängliga via vår servicetelefon om våra användare har några frågor.

3. Försäkring ingår alltid. Oavsett om ungdomen skulle skada sig på väg till arbetet eller om något skulle gå fel på plats så täcker försäkringen detta.

4. Alltid 30 min ångerrätt. Man har alltid rätt att avbryta ett uppdrag inom 30 minuter efter påbörjat arbete utan någon kostnad.


Läs mer

försäkring från If ingår

Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby / Uppsala