Meny

Barnpassning i Täby

Hitta unga och ambitiösa ungdomar för barnpassning i Täby

Hitta barnvakter i Täby

Efter att ha löst familjepusslet åt över 102 familjer i Täby genom att förmedla barnpassning vågar vi på Yepstr sticka ut hakan. Genom samarbete med gymnasieskolor och föreningar i Täby kan Yepstr sätta samman er med ambitiösa ungdomar som vill jobba extra med barnpassning efter skolan och på helgen.

Lägg ut din annons för barnpassning och boka intervju med potentiella barnvakter från ert område. När ni använder Yepstr för att hitta en barnvakt söker appen lokalt i ert närområde och resten av Täby. Arbetet är alltid försäkrat och ungdomarna får referenser och arbetsintyg som de kan använda för att hitta jobb i framtiden.

Täby

Varför använda Yepstr för Barnpassning i Täby?

  • Hjälp grannskapets ungdomar ut i arbetslivet
  • Vi har över 250 ungdomar i Täby
  • Säkert & försäkrat genom If försäkringar
  • Kostar ca 80-120kr/tim
  • Vi hjälp till med lönesättning och betalning
  • Chatta direkt genom appen
  • Vi finns alltid tillgängliga och hjälper till om det behövs!

Hur hjälper Yepstr er med barnpassning?

Barnvakt i Täby

Yepstr matchar dig med närmaste intresserade ungdom först för att främja i grannskapet och skapa optimala förhållanden för ert samarbete

Boka intervju

Du får svar och ansökningar direkt i appen. Börja konversera och koordinera tillsammans med de sökande som du finner intressant, för att sedan boka en intervju.

Schemalägg & betala

Relationen till er barnvakt sköter ni enkelt direkt i appen. Appen stöder en chatt, schemaläggning och betalning direkt.

"Vilken otroligt fin idé! Barnen frågade efter Sofia så fort hon hade lämnat. Känns skönt att veta att jag har några ungdomar att fråga när jag behöver hjälp. Väldigt smidigt!"
Anna Söderholm barnpassning

Anna Söderholm

Barnpassning

"Vi tycker att det funkar jättebra med Vendela! Barnen har klickat helt med henne så det känns tryggt och bra. Vi kommer fortsätta att boka henne via appen!"
Jenny-Margareta Uggla Barnpassning

Jenny-Margareta Uggla

Barnpassning

"Jag tycker det fungerar riktigt bra. Jag har behövt hjälp med barnvakt och hundpassning där Yeppen Agnes har gjort ett superbra jobb! Betalningen är enkel och smidig vilket underlättar."
Emeli Haage Barnpassning

Emeli Haage

Barnpassning

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dom! Läs alla våra kundrekommendationer från Trustpilot


Boka Barnpassning där det passar dig

Genom att använda vår app så kan du boka lokala ungdomar med bara ett par knapptryckningar.


Barnpassning i Täby av Täbybor

Yepstr gör mer än att förmedla Barnpassningsuppdrag i Täby. Vi arbetar tätt tillsammans med ungdomsorganisationer, gymnasieskolor och unga drivna ambassadörer i området för att bidra till en levande kommun. Via Yepstr möter du ungdomar från Åva Gymnasium såväl som Tibble Gymnasium med olika erfarenhetsgrader av barnpassning.

Du hittar, koordinerar och konverserar med kandidater direkt i appen. Då ni hittat rätt kan ni även använda appen för schemaläggning och betalning. Varesig du bor i Viggbyholm, Näsbypark eller Täby Kyrkby så kan ni hitta en barnvakt från just ert område.

Yepstr kan användas för att hitta en långsiktig lösning med återkommande Barnpassningsuppdrag där schemaläggning, betalning och försäkring sköts direkt i appen. Vid behov kan ni även hitta lokala gymnasieungdomar som kan hjälpa till på kort varsel.

Mer om barnpassning i Täby

  1. Hitta rätt barnvakt för just er familj med vår intervjuguide för barnvakter.

  2. Lär känna 3 av våra barnvakter; Tea, Tilda och Alma. I den här intervjun presenterar de sina bästa tips för att komma igång med barnvakten.

  3. Genom Yepstr är ni alltid försäkrade, läs mer om säkerhet och försäkringar.