Meny

Hitta en duktig barnvakt i ditt område!

Ett bättre sätt att hitta hjälp

Över tusen nöjda familjer

Såhär har tusentals familjer hittat sin perfekta barnvakt

  1. Skapa en annons på Yepstr (det tar inte mer än 3 minuter) så skickar vi ut den till barnvakter i ditt närområde
  2. Lägg gärna till ett par tider när ni kan träffa barnvakter för intervjuer. Det är inte ovanligt att man ber barnvakten ta med en av sina föräldrar på intervjun. Låt gärna barnen få leka lite med barnvakten så ni kan se dem ha kul tillsammans!
  3. När ni hittat en (eller ett par) bra matcher så bokar och betalar ni direkt i appen.

Mer detaljerad information om varje steg finns nedanför.

Skatt, försäkringar mm

Duger min hemförsäkring? Skall min barnvakt få tjänstepension? Oroa dig inte. Vi har tänkt på allt så att du slipper. På ungdomens ersättning tillkommer 10% för vårt trygghetspaket och då ingår försäkring samt hantering av kontrolluppgifter (krav från Skatteverket).

Så länge man inte betalar en ungdom mer än 10 000kr under ett år så skall inga arbetsgivaravgifter påföras. Därför är det bra om exempelvis din partner fortsätter betala när ni börjar närma er gränsen.

Välkommen till ett lite mänskligare liv.

1 Skapa konto

Ladda ner Yepstr och skapa ett konto med BankID.

2 Lägg upp din annons

Det går snabbt att skapa en annons, men tänk på att ta med tillräckligt med information från start så får du bästa möjliga svar. Mer tips finner du här!

3 Boka intervjuer

Sitt ner i lugn och ro och klicka på "Boka för intervju" för de barnvakter du tror skulle passa bäst för jobbet. Klicka här för lite tips kring hur en bra barnvaktsintervju går till!

4 Boka och Avsluta annons

Kändes allt klockrent? Grattis! Klicka på "Boka" så sparas ert uppdrag. Avsluta gärna din annons så övriga sökande blir notifierade att de kan ta andra uppdrag.
Läs mer

5 Din första bokning

På det första riktiga uppdraget så ta gärna lite tid och beskriv dina förväntningar i detalj. Beroende på ålder och erfarenhet så kan det vara en bra ide att vara med i starten. Här kan du läsa vad barnvakter brukar fundera över 🤷‍

6 Betala - Swish eller kort

Betalning sker med Swish eller kort inuti appen. Det bästa är om barnvakten "Rapporterar tid" så kan du enkelt godkänna med ett klick.
PS - har du ytterligare frågor så kan du nå Sofie på 08 - 5151 9000.
Läs mer

"Vilken otroligt fin idé! Barnen frågade efter Sofia så fort hon hade lämnat. Känns skönt att veta att jag har några ungdomar att fråga när jag behöver hjälp. Väldigt smidigt!"
Anna Söderholm barnpassning

Anna Söderholm

Barnpassning

"Barnen fattade tycke för henne (barnvakten) på en gång och frågade om hon inte kunde komma hit igen. Sen har vi anlitat henne gång på gång."
Pernilla om barnpassning på Yepstr

Pernilla

Barnpassning

"Vi tycker att det funkar jättebra med Vendela! Barnen har klickat helt med henne så det känns tryggt och bra. Vi kommer fortsätta att boka henne via appen!"
Jenny-Margareta Uggla Barnpassning

Jenny-Margareta Uggla

Barnpassning

"Jag tycker det fungerar riktigt bra. Jag har behövt hjälp med barnvakt och hundpassning där Yeppen Agnes har gjort ett superbra jobb! Betalningen är enkel och smidig vilket underlättar."
Emeli Haage Barnpassning

Emeli Haage

Barnpassning

Våra kunder gillar oss...

...och vi älskar dem! Läs alla våra kundrekommendationer på Trustpilot


Populära områden

Bromma / Lidingö / Nacka / Täby / Falun / Uppsala